Auto Finesse Verso Çok Amaçlı Temizleyicinin Kullanımı Hakkında Bilgiler

Auto Finesse Verso

 

Hadi gelin size Auto Finesse Efsane Detayı Verso'yu Anlatalım

 

Verso Tanıtım Videosu

 

 

Verso'nun yağ ve kiri güvenli bir şekilde ortadan kaldırmak için moleküler düzeyde nasıl çalıştığını öğrenin.

 

Tek bir ürünün neleri temizleyebileceğini pek çok alandaki işlevselliğini ve çeşitli detaylandırmalarını öğrenin.

 

Hemen hemen her yüzeyde oluşan kirleri temizlemek için önerilen sulandırma oranlarına bakın.

 

 

 

Tek bir ürün ile detay maliyetinizi azaltabilir, bu ürün ile bir çok yeri detay ile temizleyebilirsiniz.

Doğru sulandırma oranları ile derinlemesine temizlik, yağ ve kirden arındırma hiç olmadığı kadar kolay ve temiz hale gelir.

 

Profesyonel ipuçlarımızı dikkatlice okuyun ve ürünün ne kadar kullanışlı ve detaylı temizlik yapmanın üstesinden gelebileceğinize şaşırın.

 

 

 

BU ÜRÜN GERÇEKTEN GEREKLİ VERSO HEPSİNİ YAPABİLİR!

 

 

Verso çok amaçlı temizleyicinin Auto Finesse tarafından geliştirilen en çok yönlü ürünlerinden birisi olduğuna şüphe yok, bu ürün konsantre bir üründür kir ve lekelerin yoğunluğuna göre sulandırıp kullanılabilir. Aracınızın içinde ve dışında bir çok görevi yerine getirmek için tasarlanmıştır ve hafif kirlerden, en sert kirlerin temizlenmesine kadar herşeyin üstesinden gelebilir ve hemen hemen her yüzeyde, içeride ve dışarda, yağ ve çamur demeden söküp atabilir.

 

Bu özel temizleme formülü kiri parçalayarak, derinlemesine nufüs ederek, çevreleyerek kendi solüsyonunda güvenli bir şekilde askıya alarak kiri çıkartır böylece güvenli bir şekilde durulanabilir veya silinebilir.

 

Ancak, bu ürünün öne çıktığı en yaygın işler nelerdir ? Tam olarak nasıl çalışır ? Peki ya tüm bu sulandırma oranları ? Pekala, bu bilgilerin hepsi rmpolish’de ve hemen şimdi cevaplayabileceğimiz sık sorulan sorular.

 

Öyleyse, bir detaycının olmazsa olmazı neden bir şişe verso’dur gelin hep birlikte görelim.

 

 

Verso’nun neden seyreltilmesi gerekiyor ?

 

Bu sadece paradan tasarruf etmekle ilgili değil, bu konsantre temizleyicinin bir litresini 10 litreye kadar sulandırılabilir ve bu hesap size oldukça uygun maliyetli hale gelir.

 

Ancak suyla seyreltme aynı zamanda çıkarmaya çalıştığınız kir için doğru ürün yoğunluğunu elde etmekle de ilgilidir. Daha ağır kirler, solüsyondaki temizleme ve yağ çıkarma kimyasalları (veya farklı türdeki yüzeyde aktif kirler) tarafından çözülmesi gereken daha fazla kum, pislik ve yağ partiküllerine sahiptir, güvenli bir şekilde çıkarmanız gereken daha fazla kir partikülünü temizlemek için daha sulu bir temizleyice ihtiyaç duyarsınız ve verso sulandırma ve yoğunluk oranıyla temizlik adına her kire ve yüzeye hitap etmektedir.

 

LASTİK TEMİZLİĞİNDE KULLANIMI;

 

Detay yaparken yapılan en yaygın hatalardan birisi, jant temizliği sırasında lastikleri yeteri kadar temizlememektir. Çoğu kişi bunu unutur ancak bu durum daha sonrasında lastik ürünlerinin etkisiz çalışmasına yol açar fakat bu çözülebilir basit bir problem.

 

 

 

Detay fırçası veya lastik fırçası ile 1:2 oranında sulandırılmış Verso ile lastik yanlarını ve yüzeyini temizleyebilirsiniz, verso temizliğin yanı sıra özel formülü sayesinde lastiğin kirlenmesine karşı direnç gösterir. PH Nötr bir detay olmasından dolayı kesinlikle lastik ömrüne veya yüzeyine zarar vermez bunu özellikle belirtmekte fayda var.

 

ÖN YIKAMA OLARAK KULLANIMI;

 

Belki size şaşırtıcı gelebilir, ancak kirli araçların derinlemesine temizliği için yoğun kirlerin sökümünde püskürtmeli ön yıkama olarak 1:2 ila 1:5 arasında sulandırılarak Auto Finesse Verso kullanılabilir.

Daha fazla nufüs etmesi için foam lance içerisine sulandırılarak araç yüzeyine ön yıkama için püskürtme yapılabilir, ancak yine de özellikle ön yıkama ürünü olmadığını ve alternatif olarak kullanılabileceğinin altını çizelim.

 

 

Cila uygulanacak aracın yüzeyine daha iyi tutunma için ön yıkama esnasında uygulayabilirsiniz verso derinlemesine temizlik için ön yıkama çözümü sunabilir.

 

 

Etiketler: auto finesse, verso, detaylı temizlik
Haziran 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR